Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Dat wij u kunnen helpen aan een PassendZadel vermoedde u vast al.

Zadels die wij leveren, leveren wij passend op uw paard of pony. Zowel nieuwe als gebruikte zadels. Wij verkopen dus geen zadels zonder het paard of pony te hebben gezien. Dat betekent dus dat wij geen zadels versturen. Wij willen zeker weten dat een zadel past en daarom passen wij zelf. Zo bent u verzekerd van een goede pasvorm, correcte boommaat en passende kussens. 

Maar helemaal tevreden met de huidige zadels waren we niet. Een andere kijk op het passen van zadels vraagt ook om een zadel met andere pasvorm. Maar de bomen die wij in ons hoofd haden waren er nog niet.

Diverse bezoeken aan Engeland en het bespreken van de mogelijkheden resulteerden wel in wijdere bomen met een iets grotere boog maar nog nèt niet wat we zochten. Toch vonden we een boom die voldoet aan onze eisen. Deze boom is voorzien van een veel grotere boog waardoor deze meer ruimte geeft aan de schouder en de bespiering rond de schoft. De kunststof boom bouwen we zelf op met een verwisselbaar of vast (door zadelmaker te verstellen)kopijzer. 

We gaan twee lijnen zadels bouwen op deze boom. Één met vaste maten en uitvoering en een wat minder luxe. Gewoon degelijk met dito pasvorm. Daarnaast gaan we een luxe lijn neerzetten waarbij je de keuze hebt in uitvoering. Welk soort leer, biesje in contrasterende kleur, stiksel, strass of wat je dan ook maar mooi vindt. Samen kijken we wat kan. Zo bouwen wij het zadel van je dromen. 

LET OP! Sinds dat wij zelf zadel zijn gaan maken geheel volgens onze filosofie verkopen wij geen gebruikte zadels meer van andere merken en ruilen ook geen zadels in. De inruilzadels passen niet meer binnen onze werkwijze en zijn voor ons daarmee onbruikbaar.

e-max.it: your social media marketing partner