Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Zadelmakerij Patrick Bolsterlee is nu ruim 20 jaar actief in de branche. Ontstaan vanuit een bij de winkel horende service werkplaats, sinds 2001 als zelfstandig draaiende werkplaats voor zadels en tuigen en nog veel meer producten.

Wij repareren, corrigeren en produceren zadels, tuigen en alle aanverwante tuigage. Maar met evenveel plezier maken wij onderdelen voor klassieke automobielen, koffers en bijvoorbeeld beschermende foudralen en etuis. 

Helaas, of eigenlijk gelukkig, ben ik aan mijn schouder geblesseerd en ben daardoor met Saskia Hartsuiker in contact gekomen. Zij heeft na de noodzakelijke operatie aan mijn schouder mijn werk waar mogelijk overgenomen hetgeen resulteerde in een blijvend nauwe samenwerking. Zodoende spreek ik over wij. Het voordeel van wij is dat wij samen gericht zijn op het helpen van onze klanten. Klantgericht denken betekent voor ons aanpassen of repareren waar nodig. In tweede instantie kijken wij pas naar vervanging door hetzij gebruikt of nieuw.

Voorop staat klantgericht denken. Maar altijd met het doel te zorgen voor passend tuigage. Daar onze klanten hoofdzakelijk ruiters zijn is de naam van deze website dan ook niet voor niets PassendZadel, precies waar wij voor staan.

e-max.it: your social media marketing partner