Afdrukken

Werkzaamheden op lokatie?

Allereerst is er de mogelijkheid ons te bezoeken voor een reparatie of zadelcontrole. Dat kost u niets aan voorrijkosten enkel uw tijd voor heen en terugreis, het eventueel inladen van uw paard(en) en de kosten van brandstof. Hiervoor dient u wel een afspraak te maken, wij zijn niet altijd aanwezig maar hebben ook als we aanwezig zijn niet altijd de tijd voor onverwacht bezoek.

Wij snappen als geen ander dat de zadelmaker aan huis veel prettiger is. Een vertrouwde omgeving voor uw paard en het kost u naar vehouding weinig tijd. Daarom rijden wij visites net als de veterinair, hoefsmid of tandarts. Daarvoor brengen wij voorrijkosten in rekening. Deze voorrijkosten bedragen € 1,00 p/km op basis van de heenweg, gerekend vanaf postcode 6715 DG 4. 

Bij meerdere consulten op 1 adres kunnen de voorrijkosten met stalgenoten worden gedeeld. Gedeelde voorrijkosten hanteren wij enkel bij reeds geplande afspraken. Haakt u aan bij een bezoek zonder vooraf gemaakte afspraak dan brengen wij 50% van het totaal aan voorrijkosten in rekening 

e-max.it: your social media marketing partner